Dátum: 2024 április 26. (péntek) | Ervin

hírek

Németh Róbert VB bronzérmes

A magyarok a közepes vívás után a második helyen álltak, úszásban azonban a várakozásnak megfelelően előreléptek. A lovaglásban viszont megint kissé gyengébben szerepeltek, mint remélték, így a lövészetes futást abban a tudatban kezdhették saját pozícióikból, hogy a beelőző litvánoknak jelentős a pontelőnyük, a kombinált számban nagyon erős csehek hátránya viszont nem számottevő. Ezek után a papírforma igazolódott, a litvánok megőrizték vezető helyüket, a csehek pedig eggyel előrébb léptek.

Egyéniben a címvédő Marosi, aki a selejtezőben combizomsérülést szenvedett, három szám után kilencedik volt, végül a sűrű mezőnyben, első rossz lövősorozata miatt - amikor legalább hat lövést rontott - nagyon visszacsúszott, aztán két jobb lövészettel jelentősen visszazárkózott.

"Aki nekem a selejtező után azt mondja, hogy meg tudom csinálni ezt a mai döntőt, annak ezt nem hiszem el. A sérült lábam miatt egyáltalán nem mertem vívni, nem kockáztathattam, ez pedig meghatározta az egész napomat" - mondta feldúltan nem sokkal a befutó után Marosi, aki aztán a dobogón már mosolygós volt. - A tavalyi Világkupa-döntőben, az idei Eb-n és most kilenc különböző ember állt a dobogón - tette még hozzá, érzékeltetve, hogy egyelőre még korántsem álltak be az erőviszonyok az új lebonyolításban.

 

Képek

Challenge day 2019 című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41