Dátum: 2021 szeptember 20. (hétfő) | Friderika

hírek

Öttusa:Tibolya Péter jelenti Cheng Du-ból 2010.08.30.

25 óra utazás háztól házig - mit mondjak, elég kimerítő volt. A vívózsákok nem velünk együtt érkeztek meg, pontosabban kicsit késtek. (Éjjel 12-kor ugrasztották Miki bá'-t, hogy megjött a csomag...) Mire lepakoltuk már este 10 óra lett, úgyhogy egyből nyugovóra térünk.
Másnap szembesültünk azzal, amit az előzetes képekről már sejtettünk: nagyon komoly a sportlétesítmény! Elképesztő! A teljesen új a sportközpont, amely Pierre de Coubertin névre hallgat! Itt végezzük azokat a könnyű edzések, amelyeket utolsó simításként Miki bá' előír számunkra.
Elég fülledt az idő, de minden rendben megy! Az átállással vannak gondjaink, hiszen csak 2 napja vagyunk itt. Lévén otthon éjszaka van, így még elég álmosak vagyunk napközben, de ez is egyre jobb lesz!
Tovább folytatjuk az idegen sportágakkal történő ismerkedést. A Margitszigeti pólós kitérőt követően férfi válogatott tegnap este 3 órás asztalitenisz páros csatát vívott egymással. Szobák szerint, vérre menő küzdelemben, ami természetesen sörmeccs volt. Csak a sporttörténeti hitelesség kedvéért: a Marosi-Tibolya (327-es szoba) diadalmaskodott a Kasza-Németh (313-as szoba) duóval szemben!
 

Képek

Kispest Open 2015 Strandröplabda Torna című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41